Olvasói levél

2022.06.25. 16:59

Panasz: a gázóra leolvasása is bonyodalmas

Az E.ON-hálózatban dolgozó, leolvasásért felelős személyeknek címezném ezt az észrevételt - írja olvasónk,

DN

Forrás: pixabay.com

Az általuk végzett évi gázfogyasztás leolvasásáról, ami fizikális – volt, van, és lenne – 2022. június 7. napján kaptam értesítést. Ebben áll, hogy a leolvasáshoz, „csak” egy hetet kell várni, azaz június 15-ét, plusz-mínusz 3 napot jelöltek meg. Az áramfogyasztásom bediktálási lehetőségére a minap csupán egy applikációs lehetőséget kaptam, szintén e-mailben. 

Nos! Nekem és a nejemnek sincs okostelefonunk. Nekünk ún. nagyitelefonunk van, és a szolgáltatók a gázfogyasztás személyes leolvasását, majd az áramfogyasztás applikációs beolvasási lehetőségét írták elő nekem e-mailben. 

Csak egy rövidke kérdést szeretnék feltenni. Ez év 24. hetében egy teljes héten át reggeltől estig várjam a gáz- és áramleolvasót, avagy küldenek nekem – persze ingyen – egy okostelefont, hogy az annak segítségével készített fényképeket továbbítsam teljes felelősségem tudatában a szolgáltató irányába? 

Megjegyzem, hogy ezen előírt intézkedésekről jó lenne, ha leszoknának, avagy a mesterséges intelligencia kiterjesztését – természetesen a leolvasásért felelősök felelősségvállalásával – a továbbiakban alkalmazni szíveskedjenek az ügyfelek érdekében. 

Kelt: Pécs, 2022. június 15. napján 15 óra 19 perckor, eddig 2022. június 13. napján 8 órától hiába várva a lefényképező leolvasóra... 

Egy, emberi elmével irányítható, asztali számítógéppel rendelkező pécsi nyugdíjas 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában