Postabontás

2022.10.08. 19:16

Tiszta ruhát vigyek a mosodába? - háborog olvasónk

Fotó: Shutterstock

A kisállatot tartó gazdiknak nem kell elmagyarázni, hogy bár társunk, kedvencünk, szívünk csücske rengeteg boldogságot hoz életünkbe, az egyik legnagyobb negatív velejárója az állatszőr elleni harcunk. Egy bizonyos mértékig elfogadjuk, hogy fekete ruhánk, sokszor még a szendvicsünk sem marad szőr nélkül, sőt, én már a fülemben is találkoztam olyan szőrrel, ami egészen biztosan nem az enyém. 

Kedvencünk fekhelyének, játékainak, pokrócainak tisztítása nagy kihívás, főleg, ha nem rendelkezik az ember olyan modern mosógéppel, amin van dobtisztítás funkció. A napokban szinte véletlenül bukkantam rá egy mosodára, ami gondoltam megoldás lehet a dilemmámra. Csakhogy a házirend egyértelműen feltünteti: a mosógépekben nem mosható sem extrém szennyezettségű ruha, sem rongyszőnyeg, sem állatszőrős textil. Minek vannak akkor a csúcsmodern, ipari mosógépek ott, ha csak olyat moshatok, amit szinte a csapban is ki tudok öblögetni?

Név és cím a szerkesztőségben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában