Megoszlik olvasóink véleménye

2022.12.19. 20:09

Gombamód szaporodnak a csomagküldő automaták, nem mindenki örül ennek

A csomagküldő automaták egyre szaporodnak, ennek azonban nem örül mindenki.

W. K.

Fotó: Bencsik Ádám

– Egyre több helyen nyílnak csomagküldő automaták, mondhatni gombamód szaporodnak, és nem csak Pécsett, hanem a kisebb településeken egyaránt – szögezte le olvasónk. – Ez azt is jelenti, hogy a futárokat, esetleg a postai csomagküldés lehetőségét felváltják idővel ezek a boxok, ahogy a pénztárosok munkáját is már inkább automaták látják el? Nem könnyítik meg ezzel az idős emberek életét – összegezte véleményét. 

Mások szerint felesleges ilyen sok automata. Mint előfizetőnk írja, lassan minden áruház mellett csomagküldő szolgálat is működik, van ahol egyszerre több cég boxai is megtalálhatók. 

– Nem hiszem, hogy ezek mindig maximálisan kihasználtak, de sok helyet foglalnak. Kíváncsi vagyok, mikor válnak vandálok áldozatává ezek a létesítmények – adott hangot aggodalmának olvasónk. 

Mások a csomagküldő automatákat hatalmas vívmánynak tartják.

– Örömmel látom, hogy egyre több helyen elérhetők a csomagküldésre használt boxok, amelyek használata rendkívül egyszerű, megbízható, és praktikus. Meggyőződésem, hogy környezetbarát is a megoldás, hiszen a futárok így egyszerre egy helyen több csomagot is le tudnak adni, és nem kell egy-egy helyszínre akár többször is visszamenniük

 – írta olvasónk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában