Egyik kenyér penészes volt, a másik nem sült át

2023.03.02. 12:30

A pékáru nem olcsó, de sajnos van, hogy silány a minősége – panaszolják olvasóink

W. K.

Fotó: ampersandphoto /shutterstock

– Teljes kiőrlésű kiflit vásároltam a minap, és hazaérve, mikor nekiláttam volna, hogy megegyem, elkeseredve konstatáltam, hogy a belseje nem sült át, a közepe teljesen nyers volt. Majdnem 200 forintot fizettem érte. Akciós volt. Ez akkor azt is jelenti, hogy kedvezményes az ára, viszont ehetetlen? Így egy fillért nem ér!

 – tette szóvá olvasónk. 

Más az előre csomagolt, szeletelt kenyér minőségére panaszkodott. – Barna kenyeret vásároltam, magosat, mert azt szereti a család. Előre szeletelve árulják, szépen becsomagolva. Rendszeresen ezt a terméket vásárolom, kenyértartóban tárolom, ügyelve arra, hogy ne penészesedjen. Legutóbb azonban, mikor az első szeletet kivettem a zacskóból, észrevettem rajta egy penészfoltot. Átvizsgálva a csomag tartalmát, több szeleten is ugyanezt fedeztem fel. Ment az egész a kukába. Hogy lehet egy lezárt, bontatlan termék penészes?! – adott hangot nemtetszésének olvasónk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában