Postabontás

2023.03.23. 19:07

Olvasónk úgy gondolja: szebbé tenné az új vásárcsarnokot az óra

A Postabontás rovatban valaki azt írja, hogy az óra a vásárcsarnokból nem hiányzik.

bama.hu

Fotó: Quality Stock Arts

Nos lehet, hogy a cikk írójának nem. Egyetértek azzal a meglátással, hogy az „utcán sincs minden sarkon óra kihelyezve”. Ezt senki sem várja el! De azt igen, többedmagammal, hogy a vásárcsarnokban legyen. Úgy, mint a régiben volt. A hivatkozás, miszerint az áruházakban nincs óra, szintén elfogadható. Meglehet, valóban ez a helyzet. Viszont a postákon és egyes közintézményekben igenis megtalálhatók a nagy méretű faliórák. 

Cinikus megjegyzés hogy „az, aki szeretné tudni a pontos időt, vegyen magának időmérő szerkezetet”. A cikk írójában fel sem merül, hogy nem mindenki tud venni okostelefont? Az időmérő a vásárcsarnokhoz eddig is hozzátartozott, jó lenne, ha ez a jövőben is így lenne. 

Már az is egyes nyugdíjasok számára gondot jelent, hogy a leveszöldséget és hozzá kettő csirkefarhátat megvegyenek az ebédjükhöz. Akiknek nincs órája, az gyorsan vegyen egyet, mert a csarnok igazgatósága nem tervezi a falra egy időmérő felszerelését, hiába kérték a vásárlók korábban már. Nem túl vevőbarát hozzáállás! Valóban szép az új vásárcsarnok, de még szebbé tenné egy mutatós óra a nyugati bejárat felett. 

Kovács 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában