Olvasni még mindig jó!

2023.03.27. 13:24

Szívet melengetett a könyv szeretetének látványa

W. K.

Boldogság volt látni, hogy milyen sok volt a fiatal a vásárcsarnokban tartott könyvvásáron - adott hangot örömének egy olvasónk. 

- Nagyon sokan voltunk a hétvégi könyvvásáron, nagyon jó volt a hangulat. Sokszor hallani, hogy a mai fiatalok nem olvasnak könyveket, csak az internetet bújják. Nos, aki ott volt a rendezvényen, az a saját szemével láthatta, hogy nem szabadna általánosítani ebben a kérdésben sem. Az ifjúság is nagy létszámban képviseltette magát, és nem hiszem, hogy  mind a szüleinek, nagyszüleinek vásárolt könyveket. Van remény, hogy visszatér az olvasás a divatba, amin nem is kell csodálkozni, látva, hogy bakelit lemezek is ismét nagy népszerűségnek örvendenek. Talán a fiatalok is már látják, hogy nem csak az online téré a jövő

 - adott hangot véleményének egy olvasónk. 

Más a következőt fogalmazta meg: - Gyakrabban is lehetne könyvvásárt tartani, mert nagyon nagy volt a tömeg, tehát láthatóan hatalmas az érdeklődés a megfizethető árú könyvek iránt. Nem azért nem olvasnak az emberek, mert nem érdekli őket a könyv, hanem inkább azért, mert nagyon drágák a kiadványok - írta előfizetőnk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában