Postabontás

2023.04.17. 18:48

A banktól a pénz csak ígéret maradt - szomorkodik olvasónk

Mivel a belvárosban a korábbi bankfiók, amelynek ügyfele voltam, bezárt, egy másik pénzintézetnél nyitottam számlát.

bama.hu

Fotó: Anton_AV

Többek közt azért is döntöttem így, mert új ügyfélként egy év után 20 ezer forint jóváírásával kecsegtettek. A közelmúltban le is telt az egy esztendő, ezért bementem a bankba, hogy rákérdezzek, mikor, és hogyan jutok hozzá az ígért összeghez.

Közölte velem az ügyintéző, hogy sajnos a 20 ezer forint nekem nem jár, mert tartozás van a számlámon. Erről azonban én nem tudtam, és nem is nagyon értettem, hiszen nincs hitelem, és semmilyen értesítést nem kaptam sehonnan, hogy adósságom lenne. Kiderült, hogy a pénzfelvételek után felszámított összegek, illetve a bankkártya éves díja, amit levontak, és így 670 forint mínuszba kerültem. 

Felháborodásomnak az az oka, hogy ha a bank látja, hogy tartozásom van, akkor miért nem értesítenek?! A korábbinál más volt a gyakorlat - volt, hogy a közüzemi számláim az átlagot meghaladták, nem volt elé pénz a számlán, mínuszba kerültem, amiről értesítettek, és azonnal korrigáltam az összeget. Most viszont erre nem kaptam lehetőséget, így elestem 20 ezer forinttól. 

Javaslom mindenkinek, legyen résen, nehogy hasonlóképp járjon!

Név és cím a szerkesztőségben  

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában