Hatalmas a tumultus

2023.04.25. 12:36

Dugók nehezítik a közlekedést Pécsett – panaszolják olvasóink

W. K.

Fotó: Bujdos Tibor

– Negyed óráig tartott, míg a Kürt utcán hétfőn délután a Szigetiről az Ifjúság útjára értem. Hatalmas volt a tumultus. A Szigeti út lezárása teljesen ellehetetlenítette a közlekedést Egyetemvárosban és annak közvetlen környékén. Nem lehetne a tervezettnél gyorsabban végezni a munkáéval? Például éjszakai munkavégzés bevezetésével? Ha már nem várták meg az iskolai nyári szünetet a beruházással 

– adott hangot véleményének olvasónk. 

Más a hatos út Szentlőrinc felé kivezető szakaszára panaszkodik.

– A három sáv egyre szűkül a Makay István úton, a városból kifelé menet, a körforgalomnál. Jobbról és balról is a középső sávba igyekeznek az autósok. Csúcsforgalomban bizony nagyon észnél kell lenni, mert nagyon sokan türelmetlenkednek. Ráadásul a körforgalom környéki új üzletek is csak ezen az útszakaszon közelíthetők meg a város irányából, azaz a körforgalomban kell visszafordulni. Mindez csak tovább növeli az amúgy se kis forgalmat. Lehet, hogy ezt jobban át kellett volna gondolni a tervezésnél – osztotta meg tapasztalatait olvasónk.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában