Lesz napvitorla?

2023.05.19. 14:41

Hamarosan itt a forróság, árnyékos buszmegállókért kiáltanak olvasóink

Remélhetőleg idén nem feledkezik meg a városüzemeltetés a tűző nap elől semmivel nem védett buszmegállók árnyékolásáról – reménykednek olvasóink.

W. K.

Fotó: AS

– Közeleg a nyár, remélhetőleg idén nem augusztusban jut eszébe majd a városüzemeltetésnek, hogy a Konzum buszmegállójához napvitorlát szereljenek fel. Megjegyzem, nem feltétlenül ez a legjobb megoldás, hiszen tavaly meg is rongálták, illetve eső esetén is beigazolódott, hogy nem megfelelő a konstrukció. Kíváncsian várom, hogy az idei nyárra sikerült -e jobb megoldást kitalálni, vagy továbbra is csak ilyen ideiglenes tákolmánnyal kell beérniük az utasoknak. Persze a semminél még az is jobb! – fogalmazta meg véleményét egy olvasónk.

Más is felhívja a figyelmet a problémára: – A Konzum megállóban a minap az esőben várakozva eszembe jutott, hogy tavaly ugyanitt milyen sokat szenvedtünk a tűző nap miatt. Volt, aki a nyári kánikulában is esernyővel védekezett a napsugarak ellen, aztán idővel fellélegezhettünk, mert telepítettek ide egy napvitorlát. Reméljük, hogy idén se feledkeznek meg róla! – osztotta meg gondolatait olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában