Aggódnak olvasóink

2023.05.31. 14:40

Mi lesz így a kupakgyűjtő szívekkel, a jótékonykodással?

A kupakokat egyre több terméken a műanyag palackokhoz rögzítve árulják - mi lesz így a kupakgyűjtő szívekkel, a jótékonykodással? - teszik fel olvasóink a kérdést.

W. K.

- A műanyagkupakokat jótékony célra lehet használni - sok helyen találhatók már kupakgyűjtő szívek a közterületeken. Az utóbbi időben azt tapasztalom, hogy több termék esetében a kupak a palackról gyakorlatilag leválaszthatatlan. Legalábbis puszta kézzel nagyon nehéz leszedni. Kíváncsi lennék, hogy mi a magyarázat. Talán az, hogy kupakokkal együtt kerüljön a palack is a szelektív gyűjtőkbe? De akkor mi lesz a jótékonykodással? - kérdezi egyikük. 

Más a következőt írta: - A műanyag kupakokat rögzítették a műanyag palackhoz azon az ásványvízen is, amit rendszeresen vásárlok. Vélhetően egyre több gyártó áll majd át erre a megoldásra. Ha a jóslat bejön, akkor a kupakgyűjtő szívekkel valamit kezdeniük kell majd  a településeknek. Biztos lesznek kreatív ötletek - akár versenyt is lehetne hirdetni a témában - javasolta előfizetőnk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!