Postabontás

2023.06.10. 21:30

A klíma és a napelem is csúfítja a városképet – vélik olvasóink

Wald Kata

Fotó: Török János

– Tömbházban lakom, a homlokzatán évről évre szaporodnak a klímaberendezések. Nem csak az a baj, hogy elcsúfítják a házat, hanem a hanghatás is rendkívül zavaró. És még el se kezdődött az igazi nyár! Mi lesz majd, ha éjjel-nappal berregnek a szerkezetek? Kell vajon engedély a légkondi telepítéséhez, vagy mindenki oda teszi ahová gondolja? – tette fel a kérdést olvasónk. 

Más a napelemekről vélekedik hasonlóképp: – Lassan nincs olyan tető a szomszédságban, ahová ne került volna napelem az utóbbi években. A szép családiházas környezetünk mára sajnos olyan, mint egy napelemgyár.  Ezek a panelek biztos, hogy nem örökéletűek. Ha majd cserélni kel őket, ezekkel a hatalmas táblákkal mi történik? Nem vagyok biztos benne, hogy környezetvédelmi szempontból nincs több hátránya, mint előnye – vélekedik olvasónk. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!