Postabontás

2023.06.29. 19:30

Az iskola mellett is italoznak - panaszolják olvasóink

Olvastam a DN SMS rovatában, hogy többen is véleményt nyilvánítottak a sokakat zavaró kéregetőkkel kapcsolatosan. 

Bama.hu

Fotó: Daisy Daisy

Én is úgy érzékelem, hogy sajnos a jelenséggel nem nagyon tudnak mit kezdeni a hatóságok. A napokban az Őz utcában, az iskola közvetlen közelében ücsörgött két, láthatóan ittas férfi a padon, mellettük, egy másik padon harmadik társuk aludt éppen. Szerencsére most szünet van az oktatási intézményben, és remélhetőleg szeptemberig ezek az alakok más helyre „költöznek”, mert nem örülnék annak, ha minden tanítási napon attól kellene rettegnem, hogy az unokámat – aki ebbe az iskolába jár – esetleg leszólítják, megállítják. 

Messziről nem tűnt úgy, hogy a padokat elfoglaló férfiak agresszívek lennének, de az alkoholos befolyásoltság egyértelmű volt, aminek akár agresszió is lehet a vége.

Ezek a padok egyébként eldugott helyen találhatók, nem is nagyon jár errefelé senki most, hogy nyári szünet van. Azt gondolom, hogy ezt a három férfi is tudta jól. Feltételezem, hogy a központibb helyekről már elzavarták korábban őket a hatóságok, ezért találták maguknak ezt a kicsit nyugalmasabb helyszínt. Ha pedig innen is menniük kell, akkor máshol vernek tanyát. 

Ördögi kör ez, és nincs is megoldása.

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!