Hol pihenjünk meg?

2023.06.17. 11:00

Fura alakok tanyáznak a padokon, ki ül így le utánuk? - panaszolják olvasóink

Megint itt a nyár, és sajnos vannak padok, amelyek ezúttal is használhatatlanok. Mert fura alakok ott tanyáznak, iszogatnak - bosszankodnak olvasóink.

Wald Kata

-  Alkotmány utca, Csontváry utca - a padokon bandáznak, iszogatnak, vélhetően hajléktalanok. Ezeket a panaszokat olvashattuk az utóbbi napokban, de a sort lehetne folytatni. Uránvárosban például az Mecsek Áruház előtti téren is sokszor lehet látni italozókat. Biztos sokan emlékeznek, hogy a Hal tér volt sokáig a gyülekezőhely, aztán a rengeteg panasz miatt a közterület-felügyelet hathatós intézkedésének köszönhetően - meg persze annak, hogy a padokat onnan elvitték - a probléma megoldódott. Pontosabban áthelyeződött máshová. Kíváncsi lennék, hogy a hatóságoknak milyen eszközei vannak egyáltalán a helyzet megoldására?! - fogalmazta meg gondolatait olvasónk. 

Más a következőt írta: - Ha valaki közterületen, egy padon beszélget, közben iszogat, az szerintem sokkal kevésbé zavaró, mint az, amikor egy áruház parkolójában ápolatlan, bódult állapotú emberek odajönnek pénzt kérni, miközben a csomagtartóba pakolja be a megvásárolt árut az ember. A biztonsági őröknek nem feladata a kéregetők távol tartása? - tette fel a kérdést előfizetőnk.  

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!