Postabontás

2023.07.23. 08:12

A hétfő a vízszolgáltatónál kedd? - teszi fel a kérdést olvasónk

Wald Kata

Képünk illusztráció

Fotó: AS

Egy színes szórólapot kaptunk a múlt héten a Tettye Forrásház Zrt.-től, amiben arról tájékoztattak, hogy vízvezetékszerelési munkálatok miatt július 18-án szünetel az utcánkban az ivóvízszolgáltatás 9 és 15 óra között. 

Ezt tudomásul is vettük, fel is készültünk a  vízhiányra. A minap azonban egy újabb értesítőt kaptunk. Egy újabb szép, színes nyomtatvány, amin azt írja a szolgáltató, hogy a július 18-ára tervezett beavatkozás a harmadfokú hőségriasztás miatt elmaradt, az új időpont, amikor a munkát elvégzik, és ezért vízhiányra számítanunk kell július 24-e, és zárójelben mellé írva, hogy kedd. Szeretném a szolgáltaó figyelmét felhívni arra, hogy a naptár szerint - amit minden bizonnyal az is el tud olvasni és képes is értelmezni, aki a szórólapot készítette - július 24-e hétfői napra esik. 

Most akkor melyik a valós időpont? Mikor nem lesz víz az otthonainkban? Hétfőn, vagy kedden? Felháborítónak tartom, hogy nincs egy ember a cégnél, aki ezt a tévedést észrevette volna, mielőtt nyomdába, vagy a lakosság kezébe kerül az értesítő. Arra nem veszik a fáradságot, hogy átolvassák?

Gondolom, ennek se lesz felelőse. 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában