Postabontás

2023.07.24. 07:40

Egy liter tej a pénztárnál már kettő?! - kérdi olvasónk

Engem, mint sokat tapasztalt, idős vásárlót, nem hagy nyugodni egy kósza gondolat - olvasható a levélben.

Wald Kata

Képünk illusztráció

Fotó: Vémi Zoltán

Az már velem és a környezetemben élőkkel is sajnos számtalanszor előfordult, hogy a pénztárnál nem a megfelelő mennyiségű, árú vagy minőségű termék került a fizetendők közé.

 Vajon miért van az, hogy hosszú évek során nekünk, vevőknek még egyszer se kellett bocsánatkérően visszalépnünk a pénztárhoz, hogy elnézést, de öt helyett csak négy zsemle, sonkás felvágott helyett parizer, kaliforniai paprika helyett lecsópaprika került beütésre? Ennek az ellenkezője viszont már mind előfordult. Hogy lesz az egy darab literes tejből két darab, amíg elérek a polctól a pénztárig? Az akciós termék árából nem mindig jön le a kedvezmény. 

Miért? Szándékosságot még csak nem is feltételezek! Valami csoda folytán azonban mégiscsak egyirányúságot vélek felfedezni a tévedések kapcsán. Kivétel nélkül a vásárló hátrányára történnek, időről időre. Tévedni emberi dolog! - mondhatnánk. Ez a bölcs gondolat vajon napjainkban is megállja a helyét a bolti vásárlások terén? 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában