Postabontás

2023.07.09. 19:30

Elképesztően drága volt a fényfesztivál - panaszolja olvasónk

Bama.hu

Teljesen ledöbbentem, amikor megláttam, hogy mennyibe kerülnek az extra jegyek a Zsolnay Fényfesztiválra. Talán az egyetlen olyan nagyszabású esemény Pécsen, amit egész évben várok, azonban jövőre erősen meggondolom, hogy részt veszek e rajta. Kicsit túlzásnak éreztem a háromezer forintos felnőtt belépő árat, főleg azután, miután végig jártam a Fény útját. Mondhatni, nem kaptam semmi pluszt a pénzemért. Sokkal érdekesebbek és látványosabbak voltak azok a programok, amelyeket ingyenes tudtam megnézni. Azonban ezek is hagytak kivetni valót maguk után, hiszen a tavalyihoz képest kevesebb helyszín volt kivilágítva, és a minőségileg is gyérebbnek éreztem őket. Az pedig, hogy egy programfüzetért majdnem ezer forintot elkérnek, teljesen elképesztőnek és irreálisnak tartom. Nem mellesleg, miért fizessek olyanért, ami online is elérhető? Remélem a szervezők jövőre újra gondolják az árakat. 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában