Postabontás

2023.08.14. 21:30

A Béke park megközelítése komoly akadályokba ütközik - panaszolják olvasóink

A Béke park, illetve a futballakadémia megközelítése komoly akadályokba ütközik - a földút megint egyre rosszabb állapotban van - panaszolják olvasóink.

Wald Kata

- Az uránvárosi hipermarket és a futballakadémia közötti földes útszakasz katasztrofális állapotban van. Az utat több száz szülő és focista használja naponta. Az akadémia három irányból közelíthető meg. Az egyik utat lezárták, mert az ott lakókat zavarta a forgalom, a vízmű felőli út is földút, a hipermarket felől beérkező út katasztrófa - fogalmazta meg észrevételeit olvasónk.

Más a következőt írta: - A Gyöngyvirág utca lezárásával a Béke park megközelítése enyhén szólva problémás. A földutat, amelyet a legtöbben használnak - köztük a gyerekeiket fociedzésekre szállító szülők is - néhányszor már próbálták valahogy foltozgatni, de a helyzet egyre rosszabb. Mikor teszi végre rendbe a város ezt a sokak által használt útszakaszt? Ha már a Gyöngyvirág utcát lezárták!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!