Postabontás

2023.08.27. 07:40

A város szélére is oda kellene figyelnie az illetékeseknek – írja meszesi olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Fotó: Fehér Gábor

Város szélén, belvárosi szinten – volt Meszesnek egy önkormányzati képviselője, akinek ez volt a választási jelszava. Úgy tűnt, hogy ennek érvényt is tudott szerezni. Mert volt rendszeres rendőri jelenlét, közterület-felügyelet. Közhasznú munkások végezték az utak hó- és síkosság-mentesítését. És volt egy, mindezekre odafigyelő önkormányzati képviselő. Ma van „Poldi” bácsi, „Poldi” néni. Nincs viszont „portyázó” önkormányzati képviselő és közterület-felügyelet. A rendszeres gyalogos rendőri jelenlét is hiányzik, így hát mindenki szabadon ráállhat gépkocsijával a parkosított, füvesített területekre. Egyszóval úgy tűnik, mintha Meszesnek nem lenne gazdája. Vagy talán nagyon sok is van, és az erdőtől nem látszanak a fák – vagy fordítva. Mitől várhatunk változást? Egy új képviselőtől? Egy új városvezetéstől? Vagy mindkettőtől, akik visszaadják az elvesztett hitünket, hogy mégis jó élni a város szélén, belvárosi szinten. 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában