Kisebb a veszély

2023.08.29. 19:30

Az első ajtón legyen csak felszállás! - fejti ki egyértelmű véleményét olvasónk

Wald Kata

Fotó: Löffler Péter

Veszélyes a csuklós busz hátulja - vetette fel a Postabontásban egy olvasótársam a napokban, javasolva, hogy a csuklós résztől a busz hátsó felét válasszák le egy ráccsal, az utasok biztonsága érdekében. Igen, szerintem is jó lenne, ha ez a fajta rácsos megoldás működne. 

 

Másrészt viszont nem ártana visszahozni és betartatni (!) azt a szabályt, hogy este 18 óra után a buszokon kizárólagosan, csakis elsőajtós felszállási lehetőség legyen. Így kevesebb olyan ember szállna fel a buszra, akinek esetleg nincs jegye, vagy olyan a viselkedése, hogy másokra veszélyt jelent. Az is megoldás lehet, hogy több ellenőrt ütemeznek be az esti járatokhoz. A sofőrök meg lehetnének sokkal figyelmesebbek, ügyelhetnének jobban arra, hogy a hátsó ajtókon milyen alakok szállnak fel.  

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában