Nehéz a közlekedés

2023.09.05. 21:30

A vásárcsarnok új, a zebrák a régiek - észrevételezik olvasóink

A vásárcsarnok új, a zebrák a régiek. Nincsenek jó helyen - panaszolják olvasóink.

Wald Kata

- Csodálom, hogy a helyközi buszjáratok sofőrjei még nem reklamáltak a vásárcsarnok eredményezte gyalogos forgalom rendezetlensége miatt. Keresztül-kasul mászkálnak az emberek át az úttesten, az érkező és induló buszjáratok előtt. A zöldterületen egy sávban a fű ki is van kopva, mert a buszpályaudvarról érkezők arrafelé rövidítik le az utat. Ezt a kitaposott utat lenne célszerű járdává építeni - hiszen látható, hogy a járókelők ezt részesítik előnyben -, illetve egy zebrát elhelyezni az adott útszakaszra - írta olvasónk.  

Más is a zebrát hiányolja: - Úgy gondolom, hogy a közlekedésnek igazodnia kellene a változásokhoz. Megépült az új vásárcsarnok, de a zebrák változatlan helyeken maradtak. Így boldog, boldogtalan az úttesten mászkál, mert a gyalogátkelők nincsenek a megfelelő helyen. Volt már emiatt baleset, talán érdemes lenne újragondolni a forgalomszervezést - véli előfizetőnk. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában