Postabontás

2023.09.08. 21:30

Szeméthegy éktelenkedik a kukák mellett a Rókus utcában – panaszolja olvasónk

Wald Kata

Forrás: Olvasói fotó

– Autógumi, vécékagyló, egyéb lomok. Mindez a Rókus utcában, a szeméttárolók mellé dobva. Ez a látvány fogadja az arra közlekedőket. Miután másutt a környéken nem látni hasonló szeméthegyeket a kukáknál, vélhetően nem mostanában lesz lomtalanítás - osztotta meg tapasztalatait olvasónk. - De ha még a napokban is lenne, akkor is tudható, hogy gumiabroncsot az autógumit és a vécécsészét biztosan nem szállítják el - erre mindig fel is hívja a figyelmet a szolgáltató. Kíváncsi vagyok, mikor fog ez a szeméthegy eltűnni. A közterület-felügyelet meg talán megtalálja a szemét tulajdonosát, aki bizony büntetést érdemelne – tette hozzá. 

Más a következőt írta: – Több hatalmas kartondoboz fogadott a társasházunk kukája mellett a minap, amikor a szemetet levittem. Ezek miatt alig lehetett az edényzetet megközelíteni. A dobozokat darabokra kellett volna szedni, és a szelektív kukához elvinni. Persze, sokkal egyszerűbb a kukák mellé dobálni, nem törődve senki mással – bosszankodik olvasónk. 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!