Postabontás

2023.10.14. 19:15

Óriási tömegben jönnek a poloskák - bosszankodik olvasónk

Egészen elképesztő, hogy milyen sok idén a poloska - olvasható a levélben.

Wald Kata

Fotó: Makovics Kornél

Mindennap többtucatnyit szedek össze a teraszom ajtajáról és az ablakokról. Évek óta ebben az időszakban kell ezeknek a kellemetlenkedőknek az inváziójára számítani, és tavaly is sok volt a hívatlan vendég, de idén olyan, mintha minden eddiginél nagyobb számban próbálnának beférkőzni télire a lakásba. 

Gondolom, az enyhe tél az oka annak, hogy ennyire elszaporodtak, ami ellen nem nagyon tudunk mit tenni. És az a kisebb gond, hogy télire beköltöznek az otthonainkba. Sokkal nagyobb baj az, hogy ezek a poloskák, ha a télnek vége, a kertekben okoznak nagyon komoly károkat, ehetetlenné, kellemetlen ízűvé téve a zöldségeket és gyümölcsöket. 

Ha ilyen ütemben szaporodnak tovább, teljesen kezelhetetlenné válik majd a helyzet. Amitől amúgy, meglátásom szerint már most se vagyunk túl messze!
 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában