Félnek a környékbeliek

2023.10.02. 19:30

Patkány kerülgeti a nyugdíjasházat

A Felsőbalokány és Felsőmalom utca által határolt nyugdíjasházban élek. Szeretem a tisztaságot, a rendezett, szép környezetet.

Wald Kata

Fotó: torook

Az otthonban ilyen körülmények között lakunk, viszont ha kinézünk az ablakon, vagy kilépünk az intézményből, sajnos nem ezt látjuk. A Felsőbalokány utcánál egy kisebb dzsungel fogadja az arra járót. Régóta bosszankodom a látvány miatt, de ami a minap történt, az már számomra azt jelenti, hogy tényleg itt lenne végre az ideje annak, hogy kitisztítsák a területet. 

Egy hatalmas patkány szaladt ki a bozótosból, és futott el előttem - annyira kövér volt, hogy a lábai is alig látszottak. A Biokomnak már többször jeleztem, hogy ezzel a rendezetlen zöldterülettel kezdeni kellene valamit, de a válasz az volt, hogy azt csak nyáron tudják megoldani. De, hát a nyár elmúlt. Akkor várnunk kell a következőig? És addig rettegjünk attól, hogy az ott megbúvó patkányok nehogy beköltözzenek az otthonunkba? 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában