Postabontás

2023.11.10. 07:40

A rossz tévének az erdőben a helye?! - háborog olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Novotni Ákos

Megértem a Postabontásban megjelent írás szerzőjének felháborodását: miután az utcánkban szeptemberben volt utoljára lomtalanítás, most nagyjából fél évet kellene várni a következőre. Viszont a tévénk a közelmúltban tönkrement, újat vásároltunk. Gondoltuk, a használhatatlan eszközt annak rendje és módja szerint elvisszük a hulladéklerakóba. Sajnos azonban minket is elküldtek azzal az indokkal, hogy a telep megtelt, nem tudják átvenni a kiszuperált készüléket. Ami viszonylag nagy méretű, tehát  a lakásban nem tudjuk hova tenni. Ilyenkor mi a megoldás? Vigyem ki az erdő szélére, egy elhagyatott helyre, ahol senki nem veszi észre, hogy szabálytalanságot követek el? Vagy tegyem egyszerűen a társasházunk kukája mellé az éj leple alatt, és reménykedjek abban, hogy valaki majd csak elviszi onnan? Egyébként így már azt is értem, hogy a városban miért látni egyre gyakrabban lomokat a kukák mellett. Gondolom, hasonló okok miatt nem sikerült a lerakóban leadni, és így próbálnak megszabadulni a felesleges holmiktól az emberek. Csak azt remélem, hogy az illetékesek is látják, milyen nagyok a hiányosságok a hulladékkezelésben, és mihamarabb orvosolják a problémát! 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában