Megszívlelendő!

2023.12.29. 07:40

A kifli mellett a csipesz nem dísz, kéretik használni!

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Kallus György

Csalódnom kellett a kedvenc élelmiszerboltomban - a pogácsa, amit rendszeresen vásárolok, ezúttal ehetetlennek bizonyult. A tésztája szinte nyers volt, amit persze csak hazaérve vettem észre. Mindez közvetlenül a karácsony előtti napokon történt. Amikor hatalmas volt a hajtás, rengeteg volt a vásárló, és gondolom, az üzlet sütödéjében dolgozók is rendkívül le voltak terhelve. Mégis, azt gondolom, hogy ilyen minőséget semmilyen körülmények között nem lenne szabad kiadni a kezeik közül. Feleslegesen fizettem ki több száz forintot. Ehetetlen árut kaptam cserébe. Mielőtt a pultba kerül, megvizsgálja egyáltalán valaki? Vagy mindegy, hogy milyen, csak meglegyen a szükséges mennyiség? És ha már pékáru: a csipesz nem dísz! Itt a koronavírus, az infulenza, és ki tudja még, mennyi fajta fertőző betegség. Nehéz szó nélkül elmenni amellett, amikor valaki az orrát fújja, majd a zsebkendőt zsebre vágja, és szabad kézzel elkezd a kiflik között válogatni. A szülők se mindig szólnak rá a gyerekekre, hogy használják a csipeszt - így aztán soha nem is fogják megtanulni, hogy ha a kezükkel kotorásznak a pékáru közt, az nem helyénvaló. 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!