Postabontás

2022.12.21. 16:58

A csipesz nem dísz a pékáru mellett

W. K.

A kép illusztráció

- A pékárut sokan kézzel fogják meg a boltban, és teszik a zacskóba - panaszolják olvasóink. Egyikük a következőképp fogalmaz: - Itt a tél, az influenza időszaka, és a Covid is még jelen van. Ennek ellenére mit látok? A kiflik közt kézzel turkálnak a vevők. Pedig ki van téve fogócsipesz, jól látható helyre - adott hangot nemtetszésének. - A minap egy anyuka a gyerekét kérte meg, hogy válasszon magának egy kakaóscsigát. A gyerek csipesszel szerette volna kivenni, de az édesanyja lebeszélte róla, mondván, hogy ne vacakoljon vele, egyszerűen vegye ki kézzel a péksüteményt - osztotta meg a tapasztalatait olvasónk.

Más a következőt írta: - Nem volt olyan régen, amikor még az utcán is maszkot kellett hordani, és a távolságtartásra is ügyelni kellett. Ehhez képest mi van most? Szabad kézzel méregetik sokan, hogy a zsemle kellőképpen puha -e. Ha fogócsipeszt nem is, de jó lenne,  ha legalább egy másik zacskót mindenki húzna a kezére, odafigyelve mások egészségére. Hiába járok én maszkban most is, ha otthon a ki tudja, hogy hány ember által összetapogatott pékárut kell ennem - panaszolta olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!