Nem tiszta

2023.12.05. 07:40

Mitől lehet sáros a bevásárlókocsi?! - bosszankodik olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Bujdos Tibor

Nem akartam veszekedni, ezért nem szóltam semmit, amikor az anyuka a latyakos időben másfél–két év körüli gyermekét az áruház bejáratánál fogta, és beleállította a bevásárlókocsiba. A kicsi cipője sáros volt, de az anyuka nem zavartatta magát. A kisgyereknek annyit mondott, hogy kapaszkodjon, majd elindultak befelé. Reménykedtem, hogy majd a biztonsági őr megállítja őket, és megkéri a szülőt, hogy ne utaztatásra használja a bevásárlókocsi belsejét, de nem ez történt. Akadály nélkül bejutottak, és kezdték meg a vásárlást. Eddig követtem őket figyelemmel, utána nem tudom, szólt-e valaki az anyukának. Nincs elég fertőző betegség, még abban se lehetünk biztosak, hogy a bevásárlókocsiban, amibe élelmiszerek kerülnek, előtte nem egy sáros bakancs toporgott?!

Név és cím a szerkesztőségben 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában