Postabontás

2024.01.19. 19:30

Miért nézik baleknak a vevőt? – bosszankodik olvasónk

Wald Kata

Fotó: Stokkete

A boltokban kapható élelmiszerek minőségével kapcsolatban több kifogás is megjelent az utóbbi napokban a Postabontásban. A sort sajnos lehet folytatni. Létezik egy telefonos applikáció, amely kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy az egyes üzletekben, vagy vendéglátóhelyeken elérhető árcsökkentett termékeket felsorakoztatva azokról tájékoztatást nyújtson a potenciális vásárlóknak, azaz az alkalmazást használóknak. 

Én ugyan ritkán használom az applikációt és nem is voltak még kellemetlen tapasztalataim, de sajnos vannak ismerőseim, akik azt mesélték, hogy a hipermarketben összekészített, árcsökkentett zöldségcsomagok például szinte fogyaszthatatlanok, olyan a minőségük. A lejáratuk egy-két napon belüli ugyan, de sokszor a kukában végzi az áru. Azaz hiába olcsó, egyetlen fillért se ér. Nem értem, miért jó ez egy kereskedőnek, hiszen az átvert vevő biztos, hogy többször nem fog ugyanott vásárolni. Vagy úgy gondolkodnak, hogy úgyis jön majd helyette másik „balek"?!

Név és cím a szerkesztőségben

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában