Postabontás

2024.01.23. 19:30

Olvasónk szerint köszönetet érdemel a segítség

Egy szívmelengető történetet szeretnék megosztani az olvasókkal.

Wald Kata

Fotó: Morsa Images

Múlt pénteken reggel a vásárcsarnokból tartottam kifelé. Pécs-Somogyban lakom, 83 éves vagyok, a buszmegállóba mentem, hogy hazajussak. Ahogy ez lenni szokott, nagyon szép árut találtam a csarnokban, ezért jól megpakolt szatyrokkal jöttem ki az épületből. 

A Bajcsy-Zsilinszky utcai lépcsőkön lépegettem, amikor egyszer csak mellém toppant egy nagyon kedves fiatalember, és felajánlotta, hogy segít a csomagjaimat cipelni. Mondtam, hogy csak a buszmeg­állóig megyek, mire ő készségesen a szatyrokat elvette, és elkísért a célomig. Nagyon hálás voltam a segítségért, megköszöntem, mire ő vidáman annyit mondott, nagyon szívesen tette, hiszen még aznap úgyse volt edzeni. 

A mai napig könnyek szöknek a szemembe, amikor a történtekre gondolok. Annyira jólesett, hogy odafigyelt ez a fiatalember egy magamfajta idős asszonyra – ritkán tapasztalni hasonlót. Ezúton is hálásan köszönöm a segítségét, és bízom benne, hogy lesznek, akik a példáját követik!

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában