Parkolóbérlet

2024.01.05. 18:50

Többen is panaszkodtak a kialakult tumultusra

Hosszas sorban állásra számíthat az, aki parkolóbérletet vásárolna - osztották meg tapasztalataikat olvasóink. Többen kifogásolják, hogy a két ünnep között az ügyfélszolgálat zárva tartott - ennek köszönhető most a tumultus, vélik a panaszosok.

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: frantic00

- Háromnegyed órát várakoztam a Biokom ügyfélszolgálata előtt, hogy az éves parkolóbérletem kiváltsam. Később megtudtam, hogy online is intézhettem volna, mert magánszemélyként vásároltam, nem cégként, és nem is kedvezménnyel. Tehát se lakcímkártyát, se céges papírokat nem kellett bemutatnom. Úgy gondolom, hogy sokkal nagyobb hírverést érdemelne, hogy a parkolóbérletek kapcsán bizonyos ügyek online is intézhetők. Persze az, hogy miért nem az összes, teljességgel érthetetlen. Ahogy az is, hogy a két ünnep között miért kellett zárva tartani - fogalmazta meg véleményét olvasónk.

Más is kellemetlen tapasztalatokról számolt be: - Ahogy az online bérletvásárlás lehetőségéről, úgy az online időpontfoglalás lehetőségének se csap kellő hírverést a Biokom. Tegnap már harmadszor próbálkoztam, hogy parkolóbérletet vásároljak. De miután negyedórás sorban állást követően azt láttam, hogy egymás után érkeznek, és a sort kikerülve jutnak be azok, akik időpontra jöttek, feladtam. De minden rosszban van valami jó - legalábbis így tartja a mondás. Legalább így megtudtam, hogy lehet előre időpontot foglalni az ügyintézésre. Az persze már más kérdés, hogy a legkorábbi szabad időpont, amit találtam, az január 12. Talán mégiscsak érdemes lett volna a két ünnep között nyitva tartani! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában