Postabontás

2024.03.04. 08:18

Eltartanának egy autómosót a varjak - írja olvasónk

Wald Kata

Illusztráció

Fotó: czitrox

A Nagy Imre út eleje szinte élhetetlen a varjak miatt - ahogy azt a Postabontásban olvashattuk. Április végéig még van reményünk, hogy a fészkeket eltávolítják, de nem vagyok biztos abban, hogy ezzel a gondunk meg is lesz oldva. Mert a madarak új fészkelőhelyet keresnek majd maguknak, ez nyilvánvaló, tehát a probléma csak áttevődik a városnak egy mási részére, vagy megmarad, ha leszedettek helyén új fészkek épülnek.

Ha valaki ismer varjakkal hasonló mértékben ellepett várost hazánkban, kérem jelezze. Mert szerintem nincs még egy ilyen, mint Pécs. A kertvárosi kiserdő, amíg megvolt, nem is volt semmi probléma. Átgondolatlan volt a fák kivágása, a következményei miatt azóta is szenved a városrész. Csodálom, hogy nem indult még mobil autómosó vállalkozás a környéken - biztos megélhetése lenne annak, aki kézi autómosó eszközzel járná a parkolókat, és pénzért vállalná a madárpiszok azonnali eltávolítását a karosszériáról. Munkájára biztos, hogy óriási lenne a kereslet. 

Név és cím a szerkesztőségben

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában