Postabontás

2024.03.17. 19:30

Ki viszi el a vécékagylót a kukától? - teszi fel a kérdést olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Móricz Sabján Simon

Itt a tavasz, kezdődik a lomtalanítás. Tudható, hogy nem tehető ki mindenféle hulladék, így például a feleslegessé vált vécékagyló se - a szolgáltató erre külön fel is szokta hívni a figyelmet. A házunk kukája mellett hetek óta éktelenkedik egy vécécsésze - biztosra vehető, hogy a lomtalanítás alkalmával se fogják elszállítani innen. De akkor ki tegye meg?

A Postabontásban olvashattuk, hogy valakinek a gumiabroncsokkal gyűlt meg a baja. Hiába vitte a panaszos a lakóhelyéhez legközelebbi, pécsváradi hulladéklerakóba, ott nem vették át. Pécsett is jelenleg a három hulladékudvarból csak egy tudja fogadni a használt gumikat, amit a szolgáltató weboldaláról tudtam meg, miután én is szabadulni szeretnék a használhatatlanná vált abroncsoktól. Összességében úgy látom, hogy a hulladékkezelés terén van még hová fejlődnünk. A lakosságnak éppúgy, mint a szolgáltatónak. 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!