Oda a sétány is

2024.03.21. 08:20

Varjútanyává válik az új piac is - háborodott fel olvasónk

Nem tudni, az illetékes városi vezetők, miért nem veszik észre, hogy a most felújítás alatt álló kertvárosi, Diana téri piac – ami szép, látványos, a szökőkút is felújításra került, a közelében van a Guinness rekord sétány, évek óta szépen gondozott ápolt - lassan "varjútanyává' válik.

Wald Kata

Fotó: Denes Martonfai

Némely helyen levették a varjak által rakott fészkeket, de a piachoz közel megmaradt még jó pár, ott ékeskedik a fa tetején, ami azt jelentheti, hogy jóval több varjú fog keringeni a piacon és környékén. Tudjuk, hogy a varjak ürüléke fertőzést is okozhat.

A varjak elszaporodása nagyon sokakat zavar, én csak egy közvetítő szóvivő vagyok, de minden megkérdezett egyetért az itt leírtakkal. Remélem, hogy az észrevételem felkelti a városvezetők figyelmét és szíves odafigyelését!

Egy piac környékén lakó nyugdíjas: Varjú-né (hogy hű legyek kérelmem témájához)

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában