Postabontás

2024.04.11. 19:41

Botrányos a kertvárosi közlekedés - bosszankodik olvasónk

Wald Kata

Fotó: Laufer László

Kertvárosban az útlezárások miatt botrányos, teljesen kaotikus a közlekedés. A Plázába indultam, ahová a belvárosból még csak-csak eljutottam valahogy, utána viszont a Táncsics utca környékén lett volna intézni valóm, amiről - látva a közlekedési káoszt - inkább letettem. A Plázától Kertváros irányába csak hatalmas kerülővel lehet eljutni. A nyugati elkerülő út lehet a megoldás, ahol azonban az útlezárások következtében hatalmas a forgalom. 

Nem értem, hogy a város polgármestere miként engedheti meg azt, hogy ilyen kaotikus helyzet alakuljon ki a közlekedésben, és miért nem tesz meg annak érdekében mindent, hogy ne lehetetlenüljön el egy egész városrész. Mindemellett, látva  a kialakult helyzetet, a polgármester érintett munkatársainak, tanácsadóinak hozzáértése is erősen megkérdőjelezhető. 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!