Sokan várják

2024.04.06. 08:20

Ígéret maradt az élményfürdő

Wald Kata

A kép illusztráció

Amikor Orfűn megépült az akvapark, mi, pécsiek irigykedve vettük tudomásul, hogy a szomszédos faluban helyet kap egy olyan létesítmény, amilyenre mi, a vármegyeszékhelyen is már nagyon régóta várunk. Aztán teltek az évek, az orfűi akvapark elavult, már a bontása is megkezdődött, a csúszdája pedig a harkányi fürdő vendégeinek nyújt szórakozást. És mindeközben Pécsett a helyzet változatlan. A városvezetés élményfürdő építésével kapcsolatos ígéretei csak ígéretek maradtak. A gyerekeink időközben felnőnek úgy, hogy minden nyáron, ha csobbanni vágyunk, autóba kell ülni, vagy buszra kell szállni, hogy kulturált körülmények között tudjanak strandolni. Csak bízni tudok abban, hogy az unokáinkat majd már nem kell utaztatni, ha élményfürdőbe szeretnénk őket vinni! 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!