olvasói levél

2018.01.18. 09:13

Számos járda szorul felújításra

Sokszor olvasni a Dunántúli Napló SMS és Postabontás rovataiban észrevételeket a pécsi utak, járdák állapotával kapcsolatban – írja egyik olvasónk.

Jellemzően rosszallóak ezek a vélemények, hiszen számos helyen városunkban felújításokra lenne szükség. Rendszeres sétáim alkalmával sajnos magam is ezt tapasztalom, csokorba is gyűjtöttem néhányat: a József Attila utca – Jászai Mari utca sarkánál az óvodánál annyira töredezett a járda, hogy szerintem balesetveszélyt jelent az arra közlekedők számára. Ugyanez elmondható az Athinay út–Tüzér utca, illetve a Tüzér utca–Szigeti út sarkánál tapasztalható állapotokkal kapcsolatban. Szerintem ezeken a járdákon évtizedek óta nem történt semmilyen javítás. Az Építők útja–Radnóti utca sarkánál a buszmegállónál annyira megsüllyedt a romos burkolat, hogy ha esik az eső, bokáig ér ott a víz. Mindezek mellett érdemes a Mandulásnál lévő buszmegállót is megnézni: egy használhatatlan pad árválkodik ott, ülőrésze és háttámlája nemcsak korhadt, de hiányos is – leülni rá képtelenség. És mindez csak néhány észrevétel, amit jártamban-keltemben tapasztaltam az utóbbi időben. Szerintem nemcsak én, de a városban élők közül nagyon sokan örülnénk, ha mindezekre a felújításokra mihamarabb sor kerülne! Reméljük, az illetékesek is meghallják a kérést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában