szponzorált tartalom

2019.12.16. 12:15

Helyszínváltozás a Winter Festen

Címkék#winter fest

Fontos hír a Winter Fest of Pécs-ről: megváltozik a Balkán nap helyszíne, Halid Bešlić és társai nem a Városi Sportcsarnokban, hanem az Expo Centerben lépnek fel december 27-én.

A fesztiválszervező Trubics Zoránnak több rajongó is jelezte, hogy a tapasztalatok szerint a pécsi sportcsarnokban nem igazán lehet fesztiváli hangulatot teremteni.

Így ismét az Expo Centerben (Pécs, Megyeri út 72.) rendezik a Balkán napot, ahol az épület új konyháján frissen készített, balkáni jellegű ételekkel várják a vendégeket (čevap, pljeskavica, Osječko pivo, stb.). Ülőhelyek is lesznek és a műsort negyedórával később kezdik. Az eddig megvásárolt belépők az Expóban is érvényesek!

A többi program változatlan: Zséda ünnepi koncertjét a POTE aulában tartja 28-án, Presser és a Csík zenekar ugyanitt 29-én lép fel, 30-án a Neoton a Városi Sportcsarnokban rendezi előszilveszteri buliját. Korlátozott számban még kapható néhány kedvezményes jegy Zséda, Halid Bešlić és Neoton koncertjére.

Érdeklődni a +36-30/915-3050 telefonszámon lehet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában