szponzorált tartalom

2020.02.01. 23:10

Szabadulószoba az ÁRKÁD-ban!

Tegyen egy próbát Ön is az izgalmas játékban!

Az újév elejére, az ÁRKÁD egy új, izgalmakkal teli rendezvénnyel készült látogatói számára. Talán már mindenki hallott a legújabb, kihívásokkal teli játékról, a szabaduló- vagy másképpen pánikszobákról, amely napjaink egyik legizgalmasabb rejtélyközpontú logikai játékai közé tartozik. Aki még nem próbálta ki ezt a rejtélyekkel teli élményt, annak most lehetősége nyílik az elmaradást bepótolni, ugyanis február első két hetére öt különböző tematikájú szabadulószoba költözik az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpontba.

Az új őrület lényege, hogy egy adott téma köré felépített helyiségbe fizikailag bezárják a próbát tevő játékosokat. A szobából, egyben a szorult helyzetből, feladványok megoldásával juthatnak ki a résztvevők. A szituációt tovább nehezíti, hogy megadott időn belül kell megfejteni a rejtélyt. Míg dolgoznak az agytekervények, a játékosok legyőzik félelmeiket, és megtanulnak egy csapatként lélegezni, összedolgozni. A szabadulószoba fejtörői mindeközben feledhetetlen, vidám perceket élhetnek át együtt.

Február 3-16-ig öt különböző tematikájú helyszínt próbálhatnak ki ingyenesen az érdeklődők. Az izgalmas szobák között lesz egy biológiai kutatólabor, egy űrkikötő állomás, valamint egy tenger alatti helyszín is, melyek rendszerint szorult szituációt vázolnak fel. A játékosok különböző szerepekbe bújva próbálhatják teljesíteni a missziót, a kijutásra azonban csak 4 perc áll majd rendelkezésre a próbát tevőknek. Ha ez idő alatt nem sikerül elhagyni a szobát, kitör a vírus, vagy bekövetkezik egy környezeti katasztrófa – persze csak elméletben! A szobák hangulata legkevésbé sem félelmetes, így akár már 6 éves korú gyerekek is kipróbálhatják a játékot szüleikkel együtt.

A kérdés már csak az, hogy a játékosok tudnak e hatékonyan csapatban dolgozni, és alaposan kihasználják e, a rendelkezésükre álló szürkeállományt? Úgy érzi, hogy ura tud lenni a szorult helyzeteknek és nem rémíti meg a ketyegő óra vagy a közelgő vég? Akkor kutasson Ön is a szabadulószoba rejtett nyomai után és vesse bele magát egy izgalmakkal teli játékba!

Próbálja ki most a szabadulószobák lebilincselő hangulatvilágát az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpontban, február 3-16 között, naponta 10:00-18:00 óráig!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában