Hirdetés

2022.05.24. 09:23

”AKEBA” Kft. – Évtizedek tapasztalatával a mélyépítésben

Az ”AKEBA” Mélyépítő és Szolgáltató Kft. közel harminc éve alakult, több évtizedes múlttal rendelkezik vízépítés és mélyépítés terén. 
Szakmai múltjának megfelelően főbb gazdasági tevékenysége a vízilétesítmények beruházási, rekonstrukciós és fenntartási munkái, töltés építés, földkitermelés, rakodás, bányamunkáknál-, és a mélyépítőipar különböző területein végzendő nagytömegű földmunkák.
Az elmúlt években a térség számos pontján voltak jelen, több jelentős beruházásban vettek részt generál kivitelezőként és alvállalkozóként egyaránt. Állattartó telepeken épületcsoportok építészeti kivitelezését, technológiai szerelését végezték, és több mezőgazdasági üzem részére is építettek hígtrágya tározókat.
Meghatározó munkáik között ivóvíz-közvezeték hálózat bővítést, víztározók és vízfolyások víziműveinek építését, helyreállítását, karbantartását, mezőgazdasági, öntözési beruházások-, parkolóépítések- és bányamunkák nagytömegű földmunkáit említhetjük.

Az egyes munkafolyamatok hatékony elvégzése, és a piaci igények minél teljesebb körű kielégítése érdekében a folyamatos fejlődés és megújulás is fontos része a mindennapoknak. 

A rendelkezésre álló kapacitások növelésére, a szolgáltatások körének további bővítése érdekében a saját erőből finanszírozott fejlesztések mellett pályázat útján is igyekeztek további források bevonására.
„Az "AKEBA" Kft. telephelyének komplex technológiai fejlesztése” című projekt keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásában, GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-03969 azonosító számon 150.869.636 Ft támogatásban részesült.
A fejlesztés eredményeképpen a géppark korszerűsítése, bővítése, energetikai fejlesztés és képzés egyaránt megvalósulhat.
A székhelyen és telephelyen, a napelemes rendszer kiépítését követően lényegesen csökken a fosszilis energiafogyasztás, a megújuló energia használata hozzájárul a fenntartható fejlődéshez, a környezettudatos szemléletmódot és a környezetbarát technológiák alkalmazását közvetíti és népszerűsíti. 
Az elnyert támogatás széles termékpaletta megvásárlásához nyújt tekintélyes segítséget, a technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzésével a jelenlegi és jövőbeni ügyfelek igényei az eddiginél szélesebb körben elégíthetőek ki.


www.akeba.hu
[email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában