Hirdetés

2022.09.30. 11:53

Javítás, vizsgáztatás, gumicsere és -hotel: egyre bővül a Műszaki Vizsga Centrum

Jövőre működése tizedik évébe lép, és egyre bővülő szolgáltatásokkal várja autós ügyfeleit a pécsi Műszaki Vizsga Centrum. Ma már a személyautótól a teherautókon, buszokon át a mezőgazdasági erőgépekig, illetve a szervizeléstől a gumicserén át a műszaki vizsgáig és eredetvizsgálatokig terjed a paletta.

Középpontban a műszaki vizsga, eredetvizsgálat

A 2013-as alapításkor a vizsga állt a pécsi Siklósi úton, kiválóan megközelíthető környezetben (a temetővel szembeni Shell-kút mellett) működő vállalkozás tevékenységének középpontjában. Ez ma is fontos pillére cégnek, ám a fejlődés itt is látványos volt az évek során. Ma már a telephely kétbeállásos vizsgasorán a legmodernebb diagnosztikai berendezésekkel várják a műszaki vizsgára, az ehhez esetleg szükséges felkészítésre, illetve a jármű tulajdonosváltásakor mindig kötelező eredetvizsgálatra az autósokat.

Mindezt gyakorlatilag minden kategóriában, így egyaránt felkészültek a személyautók, motorkerékpárok, kisteherautók, kamionok, autóbuszok, mezőgazdasági gépek, illetve a hozzájuk csatolt utánfutók, vontatók szakszerű fogadására is.

 

Gumicsere, forgalmazás, gumihotel

Miután a kezdeti esztendők ügyfelek előtti „vizsgáján” ők is kiválóan megfeleltek, bővíteni kezdték a szolgáltatások körét, amelynek mára ugyancsak meghatározó elemévé nőtték ki magukat a gumiszervizhez kapcsolódó tevékenységek. Szintén minden járműkategóriára árulnak is gumiabroncsokat, amelyeket természetesen a helyszínen fel is szerelnek, centríroznak.

És náluk a téli-nyári csere esetén a tárolással sem kell a tulajdonosnak bajlódnia, hiszen a leváltott garnitúra a Centrum gumihotelében pihenhet a következő felszerelésig.

Futóműállítás, gyorsszerviz 3,5 tonnáig

A négyállásos, ugyancsak új, fejlett technikai berendezésekkel, műszerekkel és szerszámokkal és környezetbarát technológiával felvértezett szerelőműhely szakemberei immár személygépkocsik és 3,5 tonnáig kisteherautó gyorsszervizére is felkészültek. E körbe tartozik a műszeres futóműállítás is.

A gyorsabb javítások, beállítások, vizsgák idejét pedig a kényelmes ügyfélváróban tölthetik el a hozzájuk forduló gépjárműtulajdonosok.
 

NYITVATARTÁS:

Hétfőtől péntekig: 07:00–16:00

Szombat–vasárnap: zárva

 

KAPCSOLAT:

Műszaki Vizsga Centrum Kft.

Cím: 7632 Pécs, Siklós u. 68.

Telefon

Műszaki vizsga: (0630) 687-3135

Eredetvizsga: (0620) 583-1437

Gépjárműjavítás,

gumiszerelés: (0630) 590-9619

E-mail cím: [email protected]

muszakivizsga-centrum.hu 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában