Hirdetés

2023.07.07. 10:37

Nyakig ér a holiday Magyarhertelenden

Mintha csak a Hertelendi Termálfürdő nyári programkavalkádjához íródott volna a Nyakig ér a holiday című szám. Hogy miért is állítom ezt? Mert van olyan rész benne, ahol ezt rappelik: Ne kímélj! Itt van a holiday. Nyomjad a korongot, buli ez az éj.” És ez fixen igaz lesz erre a nyári hétvégére.

Már pénteken, azaz július 7-én lemezlovasok forgatják a korongokat. Dj Simi a legjobb magyar és nemzetközi zenéket hozza el a fürdőzőknek, hogy még nagyobb élmény legyen a strandolás, és Dj Öcsi is hamisítatlan, klasszikusnak számító diszkó dallamokkal teszi még emlékezetesebbé a nyári élményeket.

 

Ha pedig szombat – július 8. –, akkor Pool & Grill Party a Hertelendi Termálfürdőben, és tudjuk mit jelent ez, hogy a buli tovább folytatódik, Dj Simi és Dj Öcsi pedig újra a pultok mögé állnak, hogy a legjobb slágereket szolgáltassák.

És ugye van még egy nap a hétvégéből, ami szintén nem maradhat el fergeteges szórakozás nélkül. Július 9-én, délután 3 órakor érkezik a fürdőbe Maszkura és a tücsökraj. A csapat már 2007 óta működik és egy igen egyedi hangzásvilágot képviselnek. Koncertjeik során többféle hangszert is megszólaltatnak, mint például szintetizátort, harmonikát, különböző gitárokat, billentyűs hangszereket, ütőhangszereket, nagybőgőt.

És ugye, ha már Hertelendi Termálfürdő, akkor nem szabad megfeledkeznünk a csobbanó és a relaxáló élményekről sem. Előbbit tizenkét medence biztosítja kül- és beltéren. Nyáron a kinti fürdőrész legnagyobb vonzereje, hogy árnyékos erdei részen fekszik, és minden korosztály megtalálja a számára leginkább kedvére való medencét. A legkisebbeknek ott a pancsoló, de a gyermeket várja a vizivár és a gyermekmedence is. De a felnőttek számára is garantálják a szórakozást és nyugalmat. A kétsávos úszómedencében, a pergolás, valamin a fokozatosan mélyülő ülőmedencében élvezhetik a nyarat. De, akik tényleg igazi nyugalomra vágynak, azoknak a legjobb választás a termálkert, ami a strand területén egy különálló létesítmény, elhúzható tetővel, vizes blokkal és pihenő ágyakkal. 

És ugye tudjuk, hogy szaunázásból is jeles a fürdő. A Szaunapark olyan lehetőségeket biztosít a szaunázni vágyóknak, amelyek miatt méltán kapta a létesítmény azt a jelzőt, hogy a magyar szaunakultúra bölcsője. A hét hat napján várják az érdeklődőket színes szaunaprogramokkal, amelyeket minden esetben profi szaunamesterek vezetnek.

 

A termálfürdő hétfőtől csütörtökig, valamint vasárnap délelőtt 9 és délután 7 óra között, pénteken és szombaton délelőtt 9 és este 11 óra között várja a fürdőzőket. 

A szaunapark hétfőn, szerdán és vasárnap déltől délután 6-ig, pénteken délután 2 órától este 10 óráig, szombaton pedig déltől este 10 óráig várja a szaunázókat. A csütörtök pedig az exkluzív estek napja.

És ne feledjük, hogy minden nyári hétvége élményben gazdag a fürdőben. Jövő héten, június 14. és 16. között olyan attrakciókkal készül a Herteleni Termálfürdő, amelyet szintén nem érdemes kihagyni. Június 14-én élőzenére merülhetnek víz alá a vendégek, a fürdőzésalávalót pedig a The Connector zenekar biztosítja majd. 

Az ezt követő napon, június 15-én pedig egy nem mindennapi eseményre kerül sor, hiszen érkeznek az erős emberek, hogy összemérjék erejüket a Nemzetközi Erős Emberek Versenyen, amelynek szervező ifj. Fekete László. És ha ez még nem lenne elég, akkor az esemény közben és után zenés fürdőzésre invitál Dj Simi és Dj Öcsi. 

A június 16-ai vasárnap szintén egy élőzenei program által lesz még emlékezetesebb. A strandszínpadon fellép Szabó Ádám harmonikaművész, aki olyan tehetségkutatókban lépett fel, mint a Csillag Születik, az X-Faktor, az Eurovíziós Dalfesztiválok magyarországi előválogatói, valamint a Sztárban Sztár. 

Többet nem is kell mondani, a szórakozás garantált lesz.

A részletekért keresse fel a hertelendi-termal.hu oldalát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában