Hirdetés

2023.12.12. 12:49

Milyen ergonomikus széket érdemes választani?

Az ergonomikus irodai székek ma már elengedhetetlen kellékei az ülőmunkát végzők életében. Nem is csoda, hiszen egy megfelelően kiválasztott szék elképesztően kényelmessé és egészségünket minimálisan terhelővé teszi a hosszú ülést. Ebben a cikkben összegyűjtöttük, hogy milyen ergonomikus széket érdemes választani, legyen szó az irodáról vagy home officeról.

Forrás: liftor.hu

Tasty

A kényelmes irodai székek alapvető fontosságúak az ülőmunka során. Nem csak az egészséges tartást biztosítják derekad és hátad számára, hanem az egyedi igényekhez is könnyedén igazíthatod. Igaz ez a Liftor Tasty modelljére, melyet ergonomikus deréktámasszal, szellőző szövetből készült háttámlával és kényelmes karfákkal láttak el.

Balance

A Balance darab igencsak eltér a hagyományos ergonomikus székektől, hiszen nem rendelkezik karfával és háttámlával. Lényege, hogy az ülés során szükséges egyensúlyozás ellazítsa gerincedet, valamint erősítse a medencefeneket. Ez azok számára lehet ideális választás, akik kipróbálnának valami újat egészségük érdekében.

Active

Az Active irodai forgószékekkel érheted el a legmagasabb kényelmet az ülőmunka során. Ezen modell nagyszerű extra funkciókkal lett ellátva annak érdekében, hogy tökéletes támaszt és kényelmet biztosítson. Kétrészes háttámlája minden irányba mozgatható, tehát tökéletesen alkalmazkodik az ülőhelyzethez. Szinkronmechanikája különböző dőlés szögben való rögzítést biztosít, amely aktívan tartja a hátizmokat. Végezetül, kartámasza függőlegesen, oldalra, valamint előre és hátra is mozgatható a maximális kényelem érdekében.

Egy megfelelő ergonomikus irodai szék tehát elengedhetetlen része lesz a home office mindennapjainak. Miután sikerült kiválasztanod a tökéletes darabot, azokról a szempontokról se feledkezz meg, melyek alapján home officeodat hatékonyan berendezheted.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában