szponzorált tartalom

2018.02.16. 10:00

Szaunamesterek viadalára készülnek Hertelenden

A VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság februári fordulójának a Hertelendi Szaunapark, Magyarország egyik vezető szaunaparkja ad otthont ezen a hétvégén.

Szombaton nem kevesebb, mint 14 szaunamester 28 programon keresztül fogja megmérettetni magát és elkápráztatni a vendégeket tehetségükkel. A jó helyezés eléréséhez ez elengedhetetlen lesz, ugyanis a közönség véleménye fog számítani a végső rangsor kialakításánál.

A bajnokságon a legtöbb pontot az érheti el, aki a lehető leglátványosabb módon formálja meg az általa kiválasztott karaktert, mindezt a témához leginkább passzoló zenére. Természetesen a legfontosabb, hogy a legprofibb legyezési technikával tegye mindezt és úgy „csapja a szelet”, hogy a vendégeket ámulatba ejtse.

A szaunamesterség egyre népszerűbb és keresettebb foglalkozás, ezt a képzések iránti egyre nagyobb érdeklődés is mutatja, a jelentkezők száma folyamatosan nő biztosítva az utánpótlást. Ezért nem csak bajnokok avatásának, de évente több alkalommal szaunamesterek képzésének is helyszíne a Hertelendi Szaunapark, melyet sokan a magyarországi szauna nagyhatalom néven ismernek.

Szerencsére a szaunázás maga is egyre elterjedtebb az emberek körében. Az egészségmegőrzésnek és egészségtudatos életmódnak ezen formája remek kikacsolódást nyújt minden korosztály számára.

Az elmúlt évben a szaunázás hatalmas fejlődésen ment keresztül. Már nem csak jótékony hatása miatt, hanem szórakoztató élményt nyújtó mivolta miatt is keresik.

A Hertelendi Szaunaparkban található 60 fős Endorfin szauna különleges fény-és hangtechnikával felszerelt, hogy a közönséget a lehető legmagasabb színvonalon és minőségben szolgálja ki profi szaunamesterei által.

A hétvégi program és képzés részletei a www.hertelenditermal.hu oldalon megtekinthető.

Címkék#pr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában