Sport

2011.01.26. 15:20

Férfi kosár: nehéz lesz a Körmend ellen

A Körmend ellen nagyon nehéz lesz megőriznie a hétpontos előnyt a PVSK-Pannonpower férfi kosárlabdacsapatának.

F. Z. (Dunántúli Napló)

Előnnyel vág neki a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének a PVSK-Pannonpower férfi kosárlabdacsapata: Szrecsko Szekulovics gárdája múlt héten, a Lauber Dezső Sportcsarnokban hét ponttal múlta felül a Körmendet. A szerda esti találkozó azonban messze nem lefutott – elég csak felidézni a néhány hónappal ezelőtti bajnoki mérkőzést: akkor a vasiak 80-55-re győztek. 

– Azzal már megtettük az első lépést, hogy nyertünk itthon hét ponttal – nyilatkozta Szrecsko Szekulovics. – Van, aki szerint ez elég lesz, van, aki szerint nem: én nem tartom nagy előnynek, de ez a pár pont is jelent valamit.

Remélem, hogy jobban tudunk játszani Körmenden, mint legutóbb a bajnokin, amikor kikaptunk náluk. Ha jól harcolunk, együtt- és öszszejátszik a csapat, akkor van esélyünk a továbbjutásra.
A mérkőzésen már pályára léphet a pécsiek új szerzeménye, Szőke Balázs is – érkezésével elsősorban a hármas poszton játszókat variálgathatja a pécsi tréner.

– Egy rutinos játékos mindig tud segíteni – árnyalta a képet Szekulovics. – Szőke Balázs támadásban és védekezésben is hasznos, nagy élvonalbeli tapasztalata van. Persze nem kell rögtön csodát várni tőle, kell egy kis idő a beilleszkedésre. Nem abban gondolkodom, hogy kinek mennyi perc jut: az kerül pályára, aki támadásban és védekezésben jót tesz a gárdának.

Új ügyvezető a csapatnál

A csapathoz kapcsolódó hír, hogy az ügyvezetői poszton is történt változás: Máté Jánost Bán Gábor váltotta a poszton, akit kedden sajtótájékoztatón mutatott be Czerpán István, a PVSK elnöke és Csizi Péter alpolgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!