Sport

2006.03.22. 11:21

Elsőre elmarasztalták a PMFC-t

Pécs | Az MLSZ fegyelmi bizottsága előtt első fokon nyert Horváth Gyula a PMFC-vel szemben. Mint ismert, a piros-feketék korábbi csatára azért fordult a testülethet, mert a klub tavaly november közepén sportemberhez méltatlan életvitele miatt „felmentette a munkavégzés alól”, ami azt jelentette, hogy egészen januári eligazolásáig egy fillért sem kapott, miközben a szerződését nem bontották fel.

BAMA

A fegyelmi bizottság fordulónként egy-egy bajnoki pont levonásával, valamint másfél millió forint pénzbüntetéssel sújtja a pécsi klubot, ha a határozat jogerőre emelkedésétől számított három napon belül nem tesz eleget fizetési kötelezettségének.
A játékos meghatalmazottja, dr. Horváth Gábor, a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének főtitkára elmondta, Horváth Gyulának másfél millió forinttal tartozik a PMFC, s véleménye szerint roppant egyszerű az ügy, az egyesületnek ki kell fizetnie a szerződésben foglaltakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!