Sport

2016.12.11. 08:42

Kézilabda – Karácsonyra teljesen kész lehet a jövő évi csapat

Ha így folytatja a vezetőség, néhány napon belül kész lesz a következő szezon csapata.

K. Mayer A. (Dunántúli Napló)

A Sport36-Komló nemrég szerződtette Katzirz Dávidot, aztán 2018 nyárig hosszabbított három légiós, Igor Markovics, Szrecsko Jerkovics és Ante Granics, most pedig itt a legfrissebb hír: Selymes Attila is marad.

– Karácsonyra tényleg megleszünk, ha továbbra is ilyen jól haladunk – mondta Szigeti Szabolcs, a komlóiak ügyvezető igazgatója. – Csapatkapitányunk az utóbbi években folyamatosan javuló teljesítményt mutatott, a hozzáállása is remek, ezért nem megszokott, határozatlan időre szóló szerződést kínáltunk neki: vagyis addig sportol nálunk, ameddig mindkét fél elégedett. Nemcsak játékosként, kapusedzőként is számítunk rá.

A 28 éves kapus számára természetesen jó, megnyugtató érzés, hogy hosszú távon számítanak rá, eszerint tudja tervezni az életét.

– Jelenleg a fiatal kapusokkal foglalkozom, de később esetleg a felnőtteket is edzhetem. Hazánkban mindössze öt-hat olyan szakember van, aki kimondottan kapusedző, csak velük dolgozik, én ezt a pályát választanám magamnak – mondta Selymes, aki a szurkolók egyik nagy kedvence.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!