Sport

2008.02.29. 12:34

PMFC: peren kívüli egyezség

Hiába reménykedett a paksi NB I-es labdarúgóklub, hogy csak egy meccsre szólt a pécsi szereplése, és visszaköltözhetnek. Egy darabig még vendégségben lesznek Újmecsekalján. A PMFC-vel kapcsolatos hír az is, hogy a klub peren kívül megegyezett volt edzőjével, Ott Józseffel.

H.L.

Hiába reménykedett a paksi NB I-es labdarúgóklub, hogy csak egy meccsre szólt a pécsi vendégszereplése, és viszszaköltözhet a saját stadionjába, az MLSZ elnökségének tegnapi döntése alapján a Paks, a REAC és a Tatabánya addig nem rendezhet otthonában bajnoki mérkőzéseket, ameddig a pályájuk nem rendelkezik villanyvilágítással. A tolnai élvonalbeli csapat azért kérte, hogy a világítás hiánya ellenére otthon fogadhassa ellenfelét, mert várhatóan március végére Pakson befejeződnek a munkálatok. Kérésüket azonban nem támogatták.
A PMFC-vel kapcsolatos a hír, hogy a klub peren kívül megegyezett volt edzőjével, Ott Józseffel, a jogi vitájuk ezzel véget ért. A pécsi klub új vezetése felülbírálta a régi vezérkar döntését, így elismerte, hogy Ott nem vétett szakmai hibát, amikor menesztették, illetve nem szakmai ok vezetett a felmondáshoz.

Mivel az U21-es válogatottnak változatlanul nincs szövetségi edzője (a korábbi szakvezető, Róth Antal december 31-én lejárt, szerződését nem hoszszabbították meg) az együttest a március 26-i Horvátország elleni barátságos találkozóra Sisa Tibor, az U19-esek szakvezetője készíti fel. Ezt a döntést is az MLSZ elnöksége hozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!