Hallgassa élőben!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Szimiczki Gabriella
19, Szentpéterúr

– Tavaly érettségiztem, közszolgálati ügykezelő végzettségem van, viszont szeretném bővíteni az ismereteimet – mesélte Gabriella. – Jelenleg Vépen rendészeti technikumba járok, ahol májusban teszek záróvizsgát. Fontosnak tartom az idegennyelv-tudást, ezért szorgalmasan tanulok, s szeretnék angolból középfokú nyelvvizsgát tenni. Ezen kívül lényeges a mindennapos testmozgás, mivel pozitív tulajdonságai nemcsak a testre, hanem a lélekre és a szellemre is jótékony hatással vannak. Szabadidőmben szeretek filmet nézni, társasjátékozni, zenét hallgatni és jókat beszélgetni a barátaimmal. A modellkedés területén nincs tapasztalatom és ehhez hasonló versenyen sem szerepeltem soha.

A 167 cm magas Gabriella a Szűz jegyében született. Szereti a nutellás palacsintát, legszívesebben vizet iszik és Jason Derulo dalait hallgatja. Kedvenc parfüme az Attraction for Her.

 

Tündérszépek – 2021 döntősök