Labdarúgás

2024.01.17. 16:29

Kirchner triplázott, kilencgólos edzőmeccset vesztett a Misleny

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Gólgazdagra sikerült a HR-Rent Kozármisleny NB II.-es labdarúgócsapatának második szerdai edzőmeccse. Az élvonalban szereplő MTK-val mérte össze erejét a baranyai kék-fehér együttes, s Molnár Ádin, majd Kirchner találatával már 2–0-ra vezetett, amikor a korábbi válogatott támadó, Németh Krisztián góljával szépítettek a fővárosiak a 25. percben.

A mérkőzés folytatása is hasonlóan gólzáporos volt, hiszen a korábban Mislenyben is megfordult Kosznovszky egyenlített, majd Molnár már az MTK-nak szerzett vezetést. Kirchnernek erre volt válasza még a szünetet megelőzően, így 3–3-ral vonultak a csapatok pihenni.

A fordulás után aztán Horváth ismét előnybe juttatta a fővárosi kék-fehéreket, s ugyan Kirchner erre is válaszolt, Jurina megszerezte a győzelmet az MTK-nak.

A Misleny a Lékai – Schuszter, Gajág, Füredi, Turi – Nagy E., Horváth D. – Vajda, Molnár Á., Kirchner – Daru felállásban lépett pályára.

Korábban a Soroksár otthonában 2–1-es vereséget szenvedett Aczél Zoltán együttese egy egészen más kerettel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!