Egyéb

2015.04.07. 10:38

Egy ingyenes lehetőség hallókészülékkel élőknek

Az ÁGI-FON a Rét utca 11. szám alatti üzletében március 5–6-án ingyenes hallókészülékes szerviznapokat szervezett a pécsieknek. A tapasztalatokról kérdezzük Ábrányi Ágnes hallásspecialistát, a cég vezetőjét.

BAMA

– Miről szólt ez a kétnapos program?

– Minden jelentkező hallókészülékét tüzetesen átvizsgáltuk, megtisztítottuk, ha kellett, alkatrészt pótoltunk. Szükség esetén számítógéppel újraprogramoztuk. Eközben az életminőség javítására vonatkozó tanácsadást nyújtottunk.

– Hogy sikerült a rendezvényük?

– Nagyon jól! Akkora volt az érdeklődés, hogy pár óra alatt beteltek az időpontok mindkét napra. Ezért tűztünk ki április 8–9-re újabb időpontot, de a helyek fele már erre is betelt.

– Ön szerint mitől volt az akciójuk ennyire népszerű?

– Ennek két fő oka volt. Az egyik, hogy ingyenes volt. A másik, hogy sok hallókészülék-viselőnek vannak a vásárlás után is problémái. Mi megmutattuk, hogy ezekre van megoldás. Megfelelő hallásgondozással könnyedén orvosolhatóak. Erre azonban kevés szaküzletben fordítanak megfelelően gondot. Mi igen.

– Miért vállalták, hogy két napig ingyen dolgoznak?

– Ez volt a legjobb módja megmutatni, miben különbözünk mi versenytársainktól. 16 év alatt azt tapasztaltuk, hogy csak azok lesznek elégedett hallókészülék-viselők, akik folyamatosan számíthatnak magas színvonalú szakmai támogatásra. Egyébként pénzzel ugyan nem fizettek a munkánkért, de annak az ötven embernek az öröme és köszönete nagyon sok pénzt tud feledtetni. A jelentkezők egytől egyig elégedetten távoztak!

– Mikor is lesz a következő alkalom?

– Április 8-án és 9-én. A nagy érdeklődés miatt arra kérünk mindenkit, hogy telefonon egyeztessenek időpontot! Ezzel rengeteg várakozási időt takaríthatnak meg.

ÁGI-FON
PÉCS, RÉT U. 11.
TELEFON: 72/215-941 VAGY  06 30/5367-941

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!